Kuidas eemaldada sõber Facebookist

Facebook on ehk kõige levinum sotsiaalne võrgustik maailmas või Instagramilt või Twitterilt. Kogukond, kus on võimalik sõpradega ühendust võtta ja uusi luua, aga kuidas me saame kustutada need, mida me enam ei taha olla sõprade nimekirjas? Järgmisena pakume teile sammu juhendi, milles selgitame, kuidas sõber Facebookist eemaldada.

Facebookis sõprade loomine on tõesti lihtne, kuid tõde on see, et me ei tea alati neid inimesi, keda me aktsepteerime, või palume sõpruse taotlust, et kui soovite oma sõprade võrgustikust välja jätta, siis keegi, keda sa tegelikult ei tea või Sõber, kellega sa oled kaotanud suhte, peate järgima allpool kirjeldatud samme.

Sammud sõprade eemaldamiseks Facebookist

  1. Facebooki sõbra eemaldamise esimene samm on oma Facebooki konto sisestamine ja konkreetse isiku otsimine, kellega te enam ei taha olla.
  2. Kui olete selle isiku profiili sees, peate minema ülemisele osale, kus ilmub teie profiili pilt ja päis.
  3. Näete, kuidas paremale kuvatakse valik " Sõbrad " ("Järgmise" ja "Sõnumi" kõrval) ja kui "klõpsate" selle sees, avaneb menüü, millel on mitu valikut, millest viimane on " Eemaldage mu sõpradest. "
  4. Selle ainsa võimalusega olete selle isiku oma Facebooki sõpradest kõrvaldanud ja te ei saa enam näha teie postitusi, kommentaare või sõnumit. Samuti ei näe te oma tegevust Facebookis.
  5. Sõbra eemaldamine Facebookist on midagi väga lihtsat, kuid juhul, kui põhjused selle kõrvaldamiseks on midagi väga halba, võite selle isiku blokeerida. Selleks peate minema tagasi oma profiilile ja uuesti ülal olevale kaanele, kui klõpsate paremal asuvates kolmes punktis. Näete, kuidas avate menüü mitme valikuga, millest viimane on "Blokeeri". Klõpsates selle peal, teete selle isiku enam oma profiili või väljaannete vaatamise, kuid ei saa teiega ühendust võtta.
  6. Blokeeri Facebooki sõber ka teie profiilist, jaotisest "Seaded" ja seejärel "Blokid". Näete, et kuvataval lehel saate lisada profiili, mida soovite blokeerida, klõpsa "Blokeeri" ja see ongi nii, et sellel isikul ei ole enam juurdepääsu teie profiilile.

Facebooki sõprade kustutamine või blokeerimine on see, kuidas me ütleme, midagi väga lihtsat ja ka seda, et see isik ei saa teie tegevuse kohta teateid ega hoiatusi .