Kuidas luua kasutajakonto kontroll Windows 10-s

Kui teil on kodus kodus olev arvuti või võrk, millele erinevad inimesed pääsevad, on hea mõte, et igaühel on oma kasutajakonto ja nad saavad arvutisse istudes käivitada sõltumatuid seansse. Vaatame siis sammu juhendit, milles selgitame, kuidas konfigureerida Windowsi kasutajakonto kontrolli nii, et neil oleks juurdepääs arvutile, samas kui ainult üks inimene on see, kes neid kõiki haldab.

Iga kord, kui kasutate oma Windows 10 arvutit, logite kasutajakontole sisse. Kui te olete ainuke kasutaja, kellel ei ole probleemi konto haldamisel, aga kui jagate arvutit või olete võrgus, on vaja konfigureerida erinevate kontode juhtimine ja sel viisil, et kõigil kontodel on juurdepääs installitud programmidele, või Teatud toimingutele võite seada ka piiranguid, et keegi ei saaks midagi installida ega kustutada. Te olete peamine administraator ja sel moel kontrollite ülejäänud kontosid.

Windows 10 kasutajakonto kontrolli seadistamise sammud

  1. Kõigepealt peame ütlema, et selleks, et konfigureerida kasutajakonto kontrolli Windows 10-s, on teil vaja olla administraator, st peamine konto, sest igal tavakasutajal ei ole juurdepääsu konto kontrollile. Olles seda öelnud, jätkake neid samme.
  2. Me lülitame arvuti sisse, sisestame oma administraatori konto ja klõpsame nuppu Start (Windowsi logo pildi all vasakul), valige suvand Seaded ja seejärel kuvatavas otsingukastis peame kirjutama "UAC" .
  3. Näete valikut, mis kuvatakse " Muuda konto kontrolli seadeid". Klõpsake seda.
  4. Nüüd näete paneeli, kus saab valida, kui soovite saada teateid meeskonna muudatustest. Juhul, kui te ei soovi UCA-d välja lülitada, peate liikuma kunagi mitte kunagi teavitama ja klikkige OK . Selles etapis võidakse teil paluda kasutaja parooli, nii et peate selle kirjutama ja siis võib ta paluda teil arvuti taaskäivitada nii, et UAC oleks välja lülitatud.
  5. Kui soovite UAC-i aktiveerida, peate valima teate saamise võimaluse, st liigutage liugpaneeli "alati teavitama mind" või üks kahest valikust "Teavitage mind ainult siis, kui rakendus teeb muudatusi" " Siis vajutad "OK" ja see ongi kõik! olete Konto kontrolli seadistanud ja saate näha, kas mõni rakendus või tegelikult, kui mõni teine ​​kasutaja soovib seadmes muudatusi teha.