Facebooki konto kustutamine

Facebook on üks populaarsemaid sotsiaalseid võrgustikke maailmas. Miljonid kontod avatakse iga päev, kuid ka suletud suurte sotsiaalsete võrgustike vahel. Praegu tundub, et Instagrami jälgijad on Facebookis hoogustumas. Kui on aeg kõrvaldada meie konto teise prioriteedi andmiseks, tekib rea dilemmasid, mis algavad võimest sulgeda meie võrgurada õigesti. Aeg on raha ja parem on selgeks teha, milliseid samme me Facebooki kohaloleku lõpetamiseks astume. Võtke teadmiseks need juhised ja tutvuge Facebooki konto kustutamisega.

Facebooki konto eemaldamise sammud

  1. Enne Facebooki konto kõrvaldamist peame olema 100% kindlad. On võimalus deaktiveerida, et see oleks ajutine. Me võime taastada fotosid või elemente, millel on meile emotsionaalne tasu. Kui me konto kustutame, kustutatakse kõik ja me võime kaotada privilegeeritud teabe, mis on raske või võimatu taastuda.
  2. Kui me tahame konto sulgeda ilma Facebookita aja, kuid hoiame oma profiili tulevikus, on sammud väga lihtsad. Facebookiga meie kontol otsime valikut 'Menüü'. Avanevas rippmenüüs valime vahekaardi „Konfiguratsioon“. Me vaatame vasakule, et märkida "Turvalisus". Nende klõpsude korral jõuame suvandi deaktiveerida konto, mis kuvatakse kuvatavast menüü alumisest osast. Me saame konto automaatselt või käsitsi uuesti aktiveerida soovitud ajal.

  3. Võimalus kõrvaldada on kõige radikaalsem ja sellest peab saama 100% turvalisus. Me ei saa kindlasti oma Facebooki kontot kustutada. Logime tavaliselt sisse ja valige konto kustutamise võimalus. Kui see ei ilmu, saame seda otsida otsingumootorist, mis viib meid otse selle juurde. Kui anname teile konto kustutamise, hoiatab Facebook, et me ei saa mingeid sellega seotud andmeid taastada ja et kõik, mis meil selles on, kustutatakse. Klõpsame valikul „Eemalda konto”. Ta küsib, kas me oleme kindlad, kui see on, siis meie seiklus selles sotsiaalses võrgustikus, millel on teatud profiil, on möödas.

Nende lihtsate sammudega oleme oma Facebooki konto välja lülitanud või kõrvaldanud. Kui me selle välja lülitame, siis me ei ole nähtavad, kuid me hoiame oma andmeid, kui me selle kustutame, ei saa me midagi teha, et meie mälestused tagasi saada, kõik kustutatakse igaveseks.