Kuidas luua suletud grupp Facebookis

Facebookis asuvad suletud rühmad on suurepärane võimalus luua oma ruumi sotsiaalsetes võrgustikes sarnaste hobide ja omadustega inimestega. Facebook on kohtumispaik erinevate profiilide vahel, mille eesmärk on arutada ja tunduda ideaalselt ühendatud ilma, et keegi oleks sellest teadlik. Facebookis asuvad suletud rühmad on viis sõprussidemete korraldamiseks või ühiste aluste leidmiseks igasuguste inimestega. Julge omada oma ruumi sotsiaalsetes võrgustikes loob selle suletud grupi, mis võimaldab teil ühendust võtta nende inimestega, keda soovite.

Facebookis suletud grupi loomise sammud

  1. Me alustasime seda ülesannet Facebooki sisse logides . Meie enda lehekülg on selle suletud grupi lähtepunkt. Kui me kerkime kogu lehekülje allapoole, leiame vahekaardi, mis ütleb "Grupid". Anname võimaluse luua rühm.
  2. Vahekaardil „Uue grupi loomine“ või „Loo grupid“ leiame selle valikust „Rühmad”. On aeg anda grupile nimi, me saame valida kõige olulisema fraasi või nime. See võib olla näiteks perekondlik grupp või pulmade ettevalmistamise korral erinevate sõprade kohtumine.
  3. Meil on valitud rühma nimi, nüüd peame lisama need inimesed, kellele me tahame, et need oleksid. Facebook ütleb meile võimaluse lisada mõned inimesed, et valida sõprade või pereliikmete nimed, keda me selles rühmas soovime. Me valime need nii, et nad saaksid teate ja saaksid selle rühma kuuluda või mitte.

  4. Grupi ja valitud sõpradega on see privaatsuse käik. Me valime selles aspektis vajalikud muudatused, klõpsates rippmenüüst „Vali privaatsus” . Ilmub võimalus luua suletud rühm, mis on meile sobiv või mida me praegu teha tahame.
  5. Suletud grupp jääb uudisekanalis väljapoole visualiseerimist, ainult neid inimesi, kes on samas grupis, näevad oma tegevust. Sarnaselt administraatoritega saame valida need sõbrad või sõprade sõbrad, keda me soovime lisada . Teatud aspektides on parim viis siduda, kartmata, et meie väljaanded ulatuvad kaugemale meie lähedastest.

Julge luua see suletud grupp Facebookis, mis sisaldab ainult teie soovitud inimesi. Võite nautida mitmeid eeliseid, mida sul ei ole avatud rühmade või tavaliste lehtedega.