Kuidas avastada, kas nad spioonid WhatsApp Webist

Kui kasutate WhatsApp Webi pakutavaid funktsioone kiirsõnumiteenuse kasutamiseks teie arvutis, peate teadma, kas nad räägivad teile WhatsApp Webist .

Põhjuseks on see, et see funktsioon on nii lihtne kasutada, et igaüks, kellel on teie mobiiltelefon, võib teie WhatsAppi teie arvutisse siduda ilma, et te seda märkaksite.

Mõned päevad tagasi on WhatsApp alustanud teate saatmist WhatsApp Webi kasutamise kohta ja nüüd saate teada, millal sessioon hiljuti käivitati ja millal veebiversiooni teie kontoga kasutatakse.

Sellised teated ei tööta siiski juba avatud istungitel, st nad ei tuvasta neid hüpoteetilisi sissetungijaid, kes on mõnda aega spiooninud.

Kuidas teada saada, kas nad spioonid WhatsApp Webist

Esiteks peate vaatama, milliseid seansse olete avatud.

Sisestage rakendus WhatsApp ja klõpsake jaotises Vestlused üleval paremal asuvaid nuppe.

Avaneb mitme valikuga hüpikaken, klikkige WhatsAppi veebi suvandil ja saate menüüsse siseneda teenuse haldamiseks.

Näete ekraani, kus näidatakse kõiki avatud kontosid WhatsApp Webiga, mis on teie kontot kasutanud. Kui mõni sessioonidest ei sobi teie arvutiga, pöörama tähelepanu, sest sa võidakse seda proovida.

Vaata viimast ühendust . Kõige olulisem on viimane liitumistund, sest saate tuvastada, kas oli keegi, kes kasutas ühte neist seanssidest, kui sa arvutit ei istunud.

Teil on ka muud olulist teavet, näiteks brauserit, kus sessioon algas või operatsioonisüsteemi, mida on kasutatud.

Kui kasutate Windowsi ja näete, et MacOSis on Safari'ga seanss, tähendab see, et nad luuravad teid. Võite isegi teada, millisest linnast viimased istungid on avatud.

Kui teil on küsimusi, on soovitatav seanss sulgeda . Mis WhatsApp Web on väga lihtne sisse logida, nii et sa pead ainult klõpsama kahtlaste seansi protsessi käivitamiseks.

Kuvatakse ekraan, kus küsitakse, kas soovite sulgeda seansi, mille olete klõpsanud ja kõik, mida pead tegema, on klõpsata nupul Sule .

Pidage meeles, et oma WhatsAppi konto arvutis uuesti kasutamiseks peate oma mobiili uuesti kasutama.